Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Blade Runners”, novi singl Markovskog

”Blade Runners”, novi singl MarkovskogNe prolaze svi albumi prvijenci kod slušatelja, kritičara i radio DJ-eva glatko i primjećeno kao što je to uspjelo ploči ”Diskonekted LP”, riječkog klavijaturista i DJ-a Saše Markovskog.

Taj je album još 2007. godine najavio EP ”Diskonekted”, na kojem su uz naslovnu bile uvrštene i tri verzije pjesme ˝Mjesto za mene˝, koju je Markovski supotpisao s Damirom Urbanom.

Markovski je Diskonekted LP završio i objavio u prvoj polovici ove godine. S albuma je tada skinut singl ˝Voyager/Putnik˝, u kojem gostuje svojevrsni zaštitni znak Rijeke, grupa Putokazi. ˝Voyager/Putnik˝ je odmah osvojio radijski eter, vrhove top lista, slušatelje, a izabran je i za podlogu reklame vode Bistra.

Za novi singl, koji će nastaviti tamo gdje je ˝Voyager˝ nakon uspješno obavljene misije stao, izabrana je pjesma ˝Blade Runners˝, snimljena uz pomoć Luke Tomana, gitarista iz Urbanove četvorke. I ovoga je puta riječ o instrumentalu koji će vas natjerati da zatvorite oči i zaplešete u njegovom euforičnom ritmu.

Markovski će kao svoje glazbene korijene navesti grupe Yazoo, Ultravox, Eurythmics, Human League, Depeche Mode, Propaganda, Simple Minds, Tears for Fears i Kraftwerk, dok je Diskonekted LP nastao pod jakim utjecajem techno, progressive house i big beat predstavnika kao što su Chemical Brothers, Underworld i Propellerheads.

Objavljeno 03.09.2008.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac