Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas premijera spota ’Eleanor Rigby’ riječke skupine Father

Danas premijera spota ’Eleanor Rigby’ riječke skupine FatherRiječki metalci Father, nakon što su svijetu predstavili svoj aktualni single ’Eleanor Rigby’, obradu legendarnih The Beatles i njime najavili jesenski izlazak novog, drugog albuma, sada su dovršili i prateći video spot.

Spot u kojemu glavnu ulogu Eleanor Rigby igra voditeljica i šefica banda Lollobrigida, Ida Prester, snimljen je u riječkom kazalištu lutaka, a režiju potpisuje Stjepan Domić.

Stariju verziju Eleanor Rigby u spotu igra riječka umjetnica Neda Šimić Božinović, ulogu oca McKenzieja preuzeo je Krešo Kovačiček, a za kostime se pobrinula dizajnerica Tajči Čekada.

Zanimljivo i neuobičajeno vizualno predstavljanje pjesme moći ćete premijerno pogledati ovaj četvrtak 11. lipnja u programu HRT-a, u emisiji Vip Music Club LP s početkom u 23.05 sati.

Objavljeno 11.06.2009.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist