Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Diskurz, novi singl i spot - Debela Glava

Diskurz, novi singl i spot - Debela GlavaPo mnogima ’’U protivnom’’, debi album riječke punk rock grupe Diskurz, spada među najbolja domaća izdanja ove godine, što je teza koju će dodatno zakucati ’’Debela glava’’ drugi uspješno skinuti singl.

’’Debela glava’’“ nastavlja tamo gdje je ’’Želite’’ (prvi single) stao, reže opasnim riffom, podebljava jasnom parolom i scenski dočarava pravim punkerskim spotom koji kao da povlači paralelu sa legendarnim nastupom Termita u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela ’’Kvarner’’. Video je sniman 29.svibnja 2009. u dvorani Zajednice Talijana Circolo u Rijeci prilikom promocije njihovog prvog studijskog albuma “U protivnom”

Spot je režirao Boris Rakamarić (PHC, Studio za sirotinju), snimatelj i producent albuma ’’U protivnom’’.

’’...Mladi riječki punk band Diskurz svojim nastupom potvrdio je velika očekivanja i ukazao na sve ono što domaćoj rock sceni najviše nedostaje. Diskurz su prokleto mladi, nabrijani, nervozni, bijesni, agresivni i imaju stav i energiju kao svojedobno Paraf, Termiti i Nirvana u svojim počecima, a što je upravo ono što našoj sceni najviše treba.“ – zapisao je o nastupu Diskurza na ovogodišnjem Rokaj festu Aleksandar Dragaš i u dvije rečenice sumirao svu snagu riječke trojke.

Diskurz - Debela glavaObjavljeno 31.08.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić