Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dobrodošli na novi RiRock.com glazbeni portal

Dobrodošli na novi RiRock.com glazbeni portalDragi naši,

pred vama je nova verzija omiljenog riječkog glazbenog magazina. Višemjesečnim vrijednim radom programera Ni5Ni6 dobili smo novu, tzv. beta, verziju RiRock.com magazina koja je od ranih jutarnjih sati 11. lipnja zaživjela na svima dobro znanoj adresi.

Umjesto širokog uvodnika i pustih obećanja nudimo vam na uvid (za sada djelomično) multimedijalan portal RiRock.com, koji je u svojoj beta (čitaj: probnoj) verziji potpuno otvoren za sve sugestije, prijedloge, ideje i kritike.

Ono što nas u ovom periodu konkretno očekuje jesu stalne izmjene, bilo one vidljive ili poznate samo redakciji, nadopunjavanje sadržaja, fotografija, pjesama za slušanje i ”skidanje”, popravljanje poveznica, te prikazivanje do sada neviđenih video materijala. ”U hodu” ćemo odraditi i ušminkavanje dijela grafičkih rješenja i uvesti još neke Web 2.0. ”fore”. Tu je naravno i tehnički zahtjevan posao povezivanja svih sadržaja u kompaktnu i funkcionalnu cjelinu.

Surfajte, uživajte, primjećujte, pišite... Molimo vas za strpljenje oko unosa mnoštva sadržaja, posebno fotogalerija i multimedije, jer u ove skoro pa četiri godine skupilo se uistinu puno svakojakih dokumenata koji svjedoče o posebnosti riječke urbane glazbe priče. Tek s unosom tih materijala imati ćete još više gušta pri ”ukucavanju” pojmova u našu multi-funkcionalnu tražilicu koja je samo dio lavovskog posla odrađenog od strane vrhunskih web developera i programera Ni5Ni6 iz Rijeke.

Spomenuta silna količina materijala je ujedno i pravi neoboriv dokaz da je RiRock scena kreativnija no ikada prije. Što se tiče nas samih - mi smo unatoč velikom poslu koji nam još predstoji više nego ponosni na novi-stari RiRock.com.

Robert Paulić
glavni urednik


Objavljeno 11.06.2008.

Vremeplov

Dobre stvari nikada ne prestaju.
Mick Jagger