Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF u Rijeci!

DORF u Rijeci!Festival dokumentarnog rock filma – DORF od 4. do 7. ožujka 2010. u 3 grada: u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima, Dokukinu Croatia Zagreb i Art-kinu Croatia u Rijeci.

Ovogodišnje riječko izdanje u organizaciji udruge Amandla prikazat će se 12 dokumentarnih filmova inozemne i domaće dokumentarne rock kinematografije.

Filmovi obuhvaćaju različite poruke autora filmova koji se bave glazbenim pokretima, njihovim korijenima i razvoju, do filmova koji intimno progovaraju o radu i glazbi autora/grupa koji/e se obilježili pojedine glazbene pravce.

Uz projekcije filmova festival će pratiti i off program, koji uključuje izložbu fotografija „Vidi muziku“ te koncert grupa Le Zbor,Vergl grind i Mandelbrot set.

Kao i prošle godine, u suradnji s Glazbenim centrom Rijeka omogućit će tijekom festivalskih dana Rijeci, publici i posjetiteljima druženje i diskusije uz živu glazbu, koju će izvoditi upravo oni - publika.

Više detalja o cijeni ulaznica, kompletnom rasporedu projekcija i popratnih događanja te ostalim pojedinostima potražite uskoro na službenoj stranici Festivala

Održavanje festivala financijski je pomogao Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za kulturu.

Objavljeno 13.02.2010.

Vremeplov

Nije potrebno određivati - rock pjevačica, blues pjevačica, pop pjevačica, etno, jazz, klasična. Sve je to glazba. Moje pjesme sadrže elemente rocka, popa, klasike i jazza. Ja sam sve to.
Josipa Lisac