Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Duhovi Cite Soleila”, u Art- kinu Croatia

”Duhovi Cite Soleila”, u Art- kinu CroatiaU sklopu prikazivanja dokumentarnog filma ”Duhovi Cite Soleila”, u Art- kinu Croatia, u periodu 2- 8.studenoga, u režiji Asgera Letha, u suradnji sa Restart labelom, distributerom filma, na riječkoj premijeri 2.studenog 2009. u 20 sati gostuje suredatelj i snimatelj filma Miloš Lončarević.

Miloš Lončarević dobitnik je nagrade udruženja redatelja ”Directors Guild of America” za izvanredno redateljsko postignuće u dokumentarnom filmu o „najopasnijem mjestu na svijetu“ kojim vladaju bande.

Radi se o dokumentarcu koji ide korak dalje od istraživačkog novinarstva s prve linije - on ide među same ljude s oružjem i priča njihovu priču.

„Ovo je jedan od najopasnijih filmova koje sam ikad pogledao. Dobivate dojam da je redatelj riskirao vlastiti život za svaki kadar. Film je dobar koliko i bilo koji politički triler - ali je stvaran.“ - Henry-Alex Rubin, redatelj filma ’Murderball’.

”Za većinu ljudi koji nikada nisu nogom kročili na Haiti, pakao je jedina riječ koja uistinu može dočarati tamošnji način života. ’Duhovi Cité Soleila’ priča je o mladim naoružanim ljudima iz siromašne četvrti koje drugi iskorištavaju za svoje političke ciljeve. (…)„(www.restarted.hr)

Sa suredateljem filma će razgovarati redatelj Igor Bezinović, a razgovor, kroz koji možete saznati sve o ovom uzbudljivom naslovu, započinje u 21, 30, nakon projekcije.

Objavljeno 01.11.2009.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)