Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elemental predstavlja Vertigo!

Elemental predstavlja Vertigo!U petak 15.10. na pozornicu Stereo Klubba izlazi atraktivni zagrebački hip hop sastav Elemental da nam predstavi svoj peti studijski album Vertigo.

Novi album odiše nešto mekšim i svježijim zvukom, a tekstovi na njemu su mnogo privatniji i osobniji za razliku od politički angažiranih pjesama žešće dinamike s prijašnjih albuma.

Osim novih stvari, ovaj neobični bend koji odbija koračati utabanim putevima strogih stilskih odrednica, riječku publiku će počastiti nekim od svojih prepozatljivih hitova snažnog socijalnog naboja i ljubavne tematike koje će izvesti na specifičnom i uzbudljivom putu kroz različite žanrove moderne glazbe.

Za kvalitetan ostatak večeri biti će zadužen gospodin Smeđi Šećer koji će zakipjeti finu atmosferu uz pomno birane sastojke poput funka i soula, uz naprstak jazza, bluesa i groovea.

Vrata se otvarajuu u 22:00, a koncert počinje u 23:00.

Ulaznice 40/50kn.

Objavljeno 13.10.2010.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža