Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Father - ”Venus & Mars”

Father - ”Venus & Mars” Najavni singl kojim Fatheri predstavljaju svoj novi album naziva ”One Eon”, pjesma ”Venus & Mars” mogla se ekskluzivno čuti prošli petak 21.05. u emisiji ”Bruce Dickinson Friday Rock Show”. Važno je napomenuti da je to bila predzadnja emisija ovog svestranog voditelja.

Pjesma ”Venus & Mars” prigodno najavljuje i sudjelovanje Fathera na ovogodišnjem Mars festivalu u Zagrebu, gdje će nastupiti uz Skunk Anansie, Grad, Orange Stripa, Quassar i druge.

Predviđa se da bi ”One Eon” svjetlo dana trebao ugledati u rujnu ove godine, a aktualni singl možete poslušati na myspace stranici benda. Uz novi singl tu je i komentar Bruce Dickinsona na početku i kraju pjesme.

Sve informacije o grupi Father osim na www.myspace.com/fatherband možete potražiti i na facebook stranicama gdje se mogu uvijek dobiti najnovije informacije o bendu i svemu vezanom uz njih.

Objavljeno 28.05.2010.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash