Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gibonniju u Rijeci dodijeljena ”Platinasta ploča”

Gibonniju u Rijeci dodijeljena ”Platinasta ploča”Danas je u riječkom Dallas music shopu u centru Rijeke Gibonniju dodijeljeno posebno priznanje - ”Platinasta ploča” za 22 tisuće prodanih nosača zvuka njegova posljednjeg albuma ”Acoustic:Electric”.

Ovaj dvostruki živi album i mnoštvo ”odrađenih” nastupa po regionalnim klubovima i dvoranama kruna je Gibonnijeve uspješne karijere na što se priznanje također odnosi.

Iako se u Dallasovom dućanu okupio manji broj Gibinih fanova, ponajprije zbog jake kiše i nesnosne prometne gužve u gradu, slavljeničku atmosferu dobrano je podgrijao sam Gibonni kada je svoje priznanje dodijelio voditeljici riječkog dućana zbog toga što zbog njenog truda isti slovi kao najuspješnije Dallasovo prodajno mjesto. Jovanki Bukvić Đozi, voditeljica riječkog shopa, rječito je komentirala nenadano dobiveno priznanje od samog Gibonnija ustvrdivši da je to - ”baš super”.

Najvjerniji fanovi bili su počašćeni raznim delicijama, razgovorom i druženjem s raspoloženim pjevačem i kantautorom, a ”palo” je i obavezno potpisivanje albuma i fotografiranje s fanovima i za medije, što je poslužilo i kao svojevrsna najava njegovog velikog riječkog novogodišnjeg koncerta kada će pozornicu na Korzu podijeliti s Morsom i Hladnim pivom. (R.P.)

Objavljeno 17.10.2008.

Vremeplov

KUD Idijoti nekad i sada? Danas su nam honorari veći i u bekstejdžu ima više piva...
Sale Veruda (KUD Idijoti)