Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Glazbena kutija“ u Galeriji O.K.

’’Glazbena kutija“ u Galeriji O.K.Danas, 08.05.2009. s početkom u 20 sati u Galeriji O.K. održati će se otvorenje izložbe ”Music Box” Ivana Dujmušića apsolventa na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Damira Sokića.

O ćemu se radi objasnio je sam autor izložbe:”Svi radovi na ovoj izložbi se tiču promišljanja o glazbi putem vizualnog likovnog medija.
Budući da sam duboko vezan uz glazbu koju slušam i koja me je na neki način umjetnički oblikovala, želio sam razmišljanja i osjećaje koje ona u meni budi prenijeti u drugi, vizualni mediji.
Rad „Nagrada za najslađi album godine“ je rad koji se bavi propitkivanjem i ironičnim komentiranjem kvalitete današnje glazbe koja se proizvodi u glazbenoj industriji.
Rad „Glazbena kutija“ (Music box) je rad koji je bio inspiriran konceptualnim nastupima i istoimenom pjesmom grupe Genesis kao i radovima Jannisa Kounellisa i „arte-poveraškim“ načinom razmišljanja.“

Objavljeno 08.05.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash