Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Glazbena kutija“ u Galeriji O.K.

’’Glazbena kutija“ u Galeriji O.K.Danas, 08.05.2009. s početkom u 20 sati u Galeriji O.K. održati će se otvorenje izložbe ”Music Box” Ivana Dujmušića apsolventa na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Damira Sokića.

O ćemu se radi objasnio je sam autor izložbe:”Svi radovi na ovoj izložbi se tiču promišljanja o glazbi putem vizualnog likovnog medija.
Budući da sam duboko vezan uz glazbu koju slušam i koja me je na neki način umjetnički oblikovala, želio sam razmišljanja i osjećaje koje ona u meni budi prenijeti u drugi, vizualni mediji.
Rad „Nagrada za najslađi album godine“ je rad koji se bavi propitkivanjem i ironičnim komentiranjem kvalitete današnje glazbe koja se proizvodi u glazbenoj industriji.
Rad „Glazbena kutija“ (Music box) je rad koji je bio inspiriran konceptualnim nastupima i istoimenom pjesmom grupe Genesis kao i radovima Jannisa Kounellisa i „arte-poveraškim“ načinom razmišljanja.“

Objavljeno 08.05.2009.

Vremeplov

Da bi čovjek imao ljudska prava, mora imati i ime i prezime. Anonimni komentari bilo koje vrste su komentari bez društvenog i osobnog legitimiteta i izvan su svijeta obuhvaćenog kodeksom ljudskih prava... većina ljudi precjenjuju značaj anonimnih poruka na internetu.
Miljenko Jergović, književnik