Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Godina dana… Robiju

Godina dana… RobijuBrojevi nam daju jednu čudnu dimenziju poimanja života. Tako nas prokleto podsjećaju na neke stvari i događaje kojima vrijeme ništa ne znači, niti im mijenja smisao. Godina dana. Zar već? A, štošta je stalo u ovih godinu dana. Većinom stvari kojima bi se ti neizmjerno veselio.

Sjeli bi na kavu, onu radničku. Pored prazne kućice od stražara, kava u ruci, na licu osmijeh. Tisuću tema, a vremena malo. Uvijek neka frka, neka gužva. ’’Nego jesi li mi poslao onu dorađenu povijest?’’ Nisam stigao. ’’Ma, daj ajde mi to pošalji već 3 mjeseca mi isti odgovor daješ’’, hoću evo sutra… To sutra je stiglo, okrutno brzo i ispunilo misli tugom i sjećanjem.
Dok pišem ovaj tekst kroz misli mi prolazi naše zajedničko provedeno vrijeme. Dal’ s tvojima, na koncertu ili ispred prazne stražarske porte. I nema tih brojeva koji mi mogu razbit sjećanje. Sjećanje na čovjeka. Sjećanje na tebe.

Nikola

Objavljeno 03.11.2009.

Vremeplov

Istina je ono što su mi govorili kad sam počinjao - da mediokritet vrlo, vrlo aktivno vuče dole i pokušava da te slomi, da te zadrži da dijelite učmalost - jer svaki put kad netko u nečemu uspije, on ujedno dokaže koliko su neki drugi ljudi bijedni i nesposobni u onome što rade.
Marko Šelić Marčelo