Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Godina dana… Robiju

Godina dana… RobijuBrojevi nam daju jednu čudnu dimenziju poimanja života. Tako nas prokleto podsjećaju na neke stvari i događaje kojima vrijeme ništa ne znači, niti im mijenja smisao. Godina dana. Zar već? A, štošta je stalo u ovih godinu dana. Većinom stvari kojima bi se ti neizmjerno veselio.

Sjeli bi na kavu, onu radničku. Pored prazne kućice od stražara, kava u ruci, na licu osmijeh. Tisuću tema, a vremena malo. Uvijek neka frka, neka gužva. ’’Nego jesi li mi poslao onu dorađenu povijest?’’ Nisam stigao. ’’Ma, daj ajde mi to pošalji već 3 mjeseca mi isti odgovor daješ’’, hoću evo sutra… To sutra je stiglo, okrutno brzo i ispunilo misli tugom i sjećanjem.
Dok pišem ovaj tekst kroz misli mi prolazi naše zajedničko provedeno vrijeme. Dal’ s tvojima, na koncertu ili ispred prazne stražarske porte. I nema tih brojeva koji mi mogu razbit sjećanje. Sjećanje na čovjeka. Sjećanje na tebe.

Nikola

Objavljeno 03.11.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com