Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Hey ho, let’s go’’ odzvanjati će u Stereu

’’Hey ho, let’s go’’ odzvanjati će u StereuRamones Real Tribute bend u petak, 16. siječnja veseliti će sve posjetitelje Sterea. Od 23 sata pa na dalje na binu RRT bend i kreće odbrojavanje. 1, 2, 3, 4.

Live nastup benda u svakom je segmentu egzaktna imitacija Ramonesa - počevši od uvodne teme iz filma ”The good, the bad, the ugly” koju su Ramonesi koristili kao uvod na koncertima, načina sviranja bubnjeva i downstroke istrzavanja gitare, kožnih jakni i traperica, pa sve do ručno izrađenih modela gitare i basa kakve su Johnny i DeeDee Ramone koristili!

Svatko od članova ovog benda već ima iza sebe puno iskustva u sviranju i imitiranju Ramonesa, svatko je od njih i sudjelovao u raznim Ramones tribute projektima (Zagreb, Križevci, Pula), pa zato ovaj bend i predstavlja svojevrsnu ”best of” postavu imitatora Ramonesa na ovom podneblju.

Koncertni repertoar, koji svojim konceptom i redoslijedom pjesama neodoljivo podsjeća na koncerte nekadašnjih Ramonesa, sadržavati će više od 30 najpopularnijih pjesama benda!

Zato, svi Vi koji nikad niste uživali glazbi Ramonesa, pravac na koncert.

Objavljeno 15.01.2009.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)