Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jessica Lurie ponovno u Tunelu

Jessica Lurie ponovno u TuneluNešto više od osam mjeseci nakon njenog prošlog, premjernog nastupa, sjajna Jessica Lurie ponovno se vraća u riječki Tunel 04.11.2010.

Jessica Lurie je njujorška instrumentalistica koja odbija biti glazbeno ograničena u bilo kojem smislu i koja svoj individualni zvuk vrlo često suprotstavlja vrlo različitim glazbenim pravcima.

Njezini glavni instrumenti su saksofoni, flauta, klarinet, ali i glas te harmonika, a za sebe voli reći da je pohlepan skladatelj. Sklada, snima i svira u nekoliko grupa kao što su The Tiptons Sax Quartet, The Living Daylights Trio, latin funk band La Buya and Zemog, Balkan party-band Sheqer.

No, njezina grupa, Jessica Laurie Ensemble odnosno rad u istoj ističe njezin prije svega svirački, kompozitorski te talent vođe benda. Potvrditi će vam to publika koja je u veljači ove godine do posljednjeg mjesta ispunila Tunel i uživala u nesvakidašnje zanimljivom i nadasve eklektičnom nastupu ove talantirane mlade dame i njena sastava koji čine Erik Deustch (klavijature), Brandon Seabrook (gitara, banjo), Marjan Stanić (bubnjevi).

Karte po cijeni od 50 kuna kupite u Tunelu ili Dallasu, a stol rezervirajte na 051 372 116.
Koncert će započeti u 21 sat i 30 minuta.
Objavljeno 03.11.2010.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik