Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jessica Lurie u Tunelu!

Jessica Lurie u Tunelu! Jessica Lurie je njujorška instrumentalistica koja odbija biti glazbeno ograničena u bilo kojem smislu i koja svoj individualni zvuk vrlo često suprotstavlja vrlo različitim glazbenim pravcima.

Njezini glavni instrumenti su saksofoni, flauta, klarinet, ali i glas te harmonika, a za sebe voli reći da je pohlepan skladatelj. Sklada, snima i svira u nekoliko grupa kao što su The Tiptons Sax Quartet, The Living Daylights Trio, latin funk band La Buya and Zemog, Balkan party-band Sheqer.
No, njezina grupa, Jessica Laurie Ensemble odnosno rad u istoj ističe njezin prije svega svirački, kompozitorski i talent vođe benda. Iako je 2010. godina tek počela sa sigurnošću tvrdimo da će gostovanje Jessice Lurie i njezinog ansambla u Tunelu, 25. veljače biti jedan od najintrigantnijih jazz koncerata ove godine u Rijeci.

Bend dolazi u sljedećem sastavu - Erik Deustch -piano, electric keyboard, Brandon Seabrook - guitar/banjo, Marjan Stanic - drums Jessica Lurie - sax, voice, songs.

S obzirom na profil gostujuće glazbenice, broj ulaznica će biti ograničen, te Vas molimo da uz kupljenu ulaznicu (u pretprodaji su od 16.2.2010. u Tunelu i u Dallas Music Shopu), rezervirate svoje mjesto. Isto možete učiniti osobno u Tunelu ili na telefon 051 372 116. Ulaz: 50Kn. Početak u 21:30.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello