Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jeste li za kino?

Jeste li za kino?Glazbeni internet magazin RiRock.com i Art-kino Croatia našim najbržim čitateljima dijele dva puta po dvije ulaznice za program Reequeeracija koji će se održati u Art-kinu Croatia u periodu od 15.-17.5.2010.

Reequeeracija se održava u suradnji s Queer Zagrebom i Torino GLBT festivalom - gdje je ove godine održana po 25-i put ”Da Sodoma a Hollywood”, te riječkom Udrugom LORI.

Program:
15. svibnja u 21 sat - program suvremenih queer naslova u Art-kinu Croatia otvara film ”Paulista” (”Quanto dura o amor?”) Roberta Moreire u 21 sat- priča o troje mladih u potrazi za ljubavlju usred užurbanog São Paola.

16.svibnja u 17 sati gledamo dokumentarne, animirane i igrane talijanske kratke queer filmove (više u privitku!) dok je u 19 sati na rasporedu ”Sklonište” (”Riparo”) Marca Simona Puccionija, priča o odnosu dvije ljubavnice koji mijenja dolazak mladog imigranta, a za svoje su izvedbe glavne glumice Antonia Liskova i Maria de Medeiros dobile brojne nagrade. U 21 h na programu je bahamski film ”Božja djeca” (”Children of God”) redatelja Karema Morimera, a riječ je o filmu koji istražuju homofobiju koja nagriza prekrasni karipski otok Eleuthera - kroz priče triju glavnih likova.

17. svibnja - posljednji dan Reequeeracije i kinu u 17 h donosi izraelski ”Kol Erev” (”Paris Return”) Yossija Avirama o odnosu dvojice ostarjelih ljubavnika, od kojih se jedan iz Pariza želi vratiti u rodni Izrael, a nastavljamo brazilskim kratkim queer filmovima u 19 sati, o kojima više saznajte kroz sadržaje u prilogu.

U 21 h gledat ćemo sedmominutni The Gus & Waldo Show, redatelja Massima Fenatija, a zatim slijedi ”Drugačiji od koga?” (Diverso da chi?) Umberta Riccionija Cartenija, komediju o kandidatu koji se bori za vlast i prava gay populacije u bezimenom talijanskom gradiću.

Dovoljno je da svoje ime i prezime pošaljete na našu e-mail adresu. Imena dobitnika objavit ćemo sutra u podne!

Objavljeno 14.05.2010.

Vremeplov

Da bi nešto bilo univerzalno treba biti lokalno!


Ingmar Bergman