Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još jednom - Pozdrav Azri!

Još jednom - Pozdrav Azri!Prije točno dvije godine, povodom obilježavanja tridesetog rođendana Novog Vala u Hrvata, Stereo Dvorana vam je predstavila revival najpopularnije hrvatske grupe ikada - Azra.

Nakon bezbroj objavljenih pjesama, albuma i godina na sceni, Branimir Džoni Štulić se povukao u mir nzozemskog Nieuwegeina gdje igra nogomet. Mnogi ex-yu promotori su mu u međuvremenu nudili puste milijune kuna za nastup na području svih novonastalih država, ali on se do sada nije dao. Takvo nešto još uvijek nije uspjelo niti nama.

Iz prve postave benda, nakon 25 godina izbivanja s pozornice, na daske-koje-život-znače se vraća Mišo Hrnjak - prvi i originalni basista. Za bubnjeve će ponovo sjesti i Boris Lainer, o kome ne treba gubiti riječi.

Da bi fešta bila veća, pridružit će se i Davorin Bogović, originalni frontmen Prljavog Kazališta iz vremena Novog Vala i otpjevati par Azra hitova s početka osamdesetih. Na mikrofonu će biti i Renato Metessi iz grupe Zvijezde. Nezaobilaznu postavu u ovoj prilici činit će i vokalisti i instrumentalisti Žan Jakopač (Šo Mazgoon) i Miljan Bakić (gitara).

Objavljeno 20.01.2010.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix