Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Kao da znam kraj’’ – spot za novi singl grupe Morso

’’Kao da znam kraj’’ – spot za novi singl grupe MorsoGrupa ’’Morso’’ ovih dana snima spot za novi singl »Kao da znam kraj« s debitantskog albuma »Izlog«, na nekoliko različitih lokacija u Rijeci i okolici.

Snimanje spota za pjesmu ”Kao da znam kraj” se odvija po planu i za sada smo jako zadovoljni sa snimljenim materijalima. Za vikend smo odradili snimanja na lokacijama u Kostreni i Rijeci, a tokom tjedna nas , vjerojatno, još čeka snimanje jedne scene koju moramo snimiti vani na nekom mjestu koje još tražimo rekao nam je Matej Zec.
Radnju spota ne bih sad previše objašnjavao, biti će bolje da pričekamo da se spot prikaže. Nisam siguran da li bi dobro objasnio samu radnju s obzirom na to da će priču spota kreirati redatelj Sanjin Stanić i snimatelj Aleš. Pjesma se zove ”Kao da znam kraj” pa će i spot biti u skladu sa naslovom pjesme, pomalo depresivan i mračan dodao je Ivan Bojčić.

Svi vi koji niste pogledali ’’Morso’’ u Stereo dvorani, priliku za popravni ispit imat ćete na Korzu, gdje će ’’Morso’’ nastupiti na tradicionalnom dočeku Nove godine.

Objavljeno 01.12.2008.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash