Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

K.U.N.S. vikend program

K.U.N.S. vikend programIz K.U.N.S. –a (Kluba umjetnika na Sušaku) nam stižu dvije najave za ovaj vikend. U Galeriji O.K. u petak, 20 veljače, s početkom u 20 sati biti će otvorenje izložbe autora Damira Steinfla pod nazivom ”Izložba stripa i ilustracije”.

U subotu je najavljena multimedijalna književna večer tj. čitanje ulomaka romana ’’Cyber Joint’’, dijelova iz zbirke priča ’’Sex & nasilje’’, te djelova iz romana u nastajanju radnog imena ’’John Budha’’. Program u, subotu 21. veljače, s početkom u 20 sati predstaviti će Marin Tomić sa svojim gostima: Mario Poe-Furka - akustična gitara i Aleksandar Božić – književnik.

’’Oni koji ne rade svaki dan isti monotoni posao, ili ne rade uopće već su posvetili život razmišljanju, lutanju prirodom, čitanju proze, sviranju gitare, sotonogenezi i rasčaravanju demona, a ne sjedenju po uredima ili stajanjem za pokretnom trakom, interpretiraju svijet sasvim drugačije i zakoni takvog svijeta, kakvi god kaotični bili, budući su proizvod bogatije precepcije, se zbilja primjenjuju na njih.
No kako su ti ljudi u manjini, njihova stvartnost se proglašava ludošću, oni luđacima i u ustanovama za luđake najčešće trunu.
No ipak, ta mogućnost da se sasvim različiti zakoni stvarnosti primjenjuju na članove ljudskog roda pokazuje kako je svijet proturječan i da je glavna istina svega što postoji proturječje.
I stoga su svi moji stavovi u isto vrijeme i zajebancija, ali i nešto što sasvim ozbiljno mislim i do čega mi je stalo.’’ Marin Tomić


Objavljeno 20.02.2009.

Vremeplov

Ne osjećam da je ijedna glazbena forma iznad mene u smislu da je ne razumijem ili da mi se ne sviđa bar neki njen dio...
Elvis Costello