Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

K.U.N.S. vikend program

K.U.N.S. vikend programIz K.U.N.S. –a (Kluba umjetnika na Sušaku) nam stižu dvije najave za ovaj vikend. U Galeriji O.K. u petak, 20 veljače, s početkom u 20 sati biti će otvorenje izložbe autora Damira Steinfla pod nazivom ”Izložba stripa i ilustracije”.

U subotu je najavljena multimedijalna književna večer tj. čitanje ulomaka romana ’’Cyber Joint’’, dijelova iz zbirke priča ’’Sex & nasilje’’, te djelova iz romana u nastajanju radnog imena ’’John Budha’’. Program u, subotu 21. veljače, s početkom u 20 sati predstaviti će Marin Tomić sa svojim gostima: Mario Poe-Furka - akustična gitara i Aleksandar Božić – književnik.

’’Oni koji ne rade svaki dan isti monotoni posao, ili ne rade uopće već su posvetili život razmišljanju, lutanju prirodom, čitanju proze, sviranju gitare, sotonogenezi i rasčaravanju demona, a ne sjedenju po uredima ili stajanjem za pokretnom trakom, interpretiraju svijet sasvim drugačije i zakoni takvog svijeta, kakvi god kaotični bili, budući su proizvod bogatije precepcije, se zbilja primjenjuju na njih.
No kako su ti ljudi u manjini, njihova stvartnost se proglašava ludošću, oni luđacima i u ustanovama za luđake najčešće trunu.
No ipak, ta mogućnost da se sasvim različiti zakoni stvarnosti primjenjuju na članove ljudskog roda pokazuje kako je svijet proturječan i da je glavna istina svega što postoji proturječje.
I stoga su svi moji stavovi u isto vrijeme i zajebancija, ali i nešto što sasvim ozbiljno mislim i do čega mi je stalo.’’ Marin Tomić


Objavljeno 20.02.2009.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger