Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 razvalio Šabački ljetni festival

Let 3 razvalio Šabački ljetni festivalRiječka grupa Let3 protekli je vikend u Srbiji uspješno promovirala netom objavljeni dvostruki live album ”Živa pička”.

U šabačkoj staroj tvrđavi Letovci su nastupili u petak, 14. kolovoza, pred oko tisuću fanova u sklopu Šabačkog ljetnog festivala. Dan kasnije svirali su kao headlineri ispred 100.000 posjetitelja beogradskog Beer festa održanog na Ušću.

I Šabac i Beograd dobili su Let3 u njihovom najboljem izdanju - močni, savršeno uigrani, eksplozivni, sa set listom, gostima i scenografijom kakva još nije viđena kod naših susjeda.

”Kad su vidjeli konstrukciju koju smo donijeli u prvi mah nam nisu dali da je postavimo jer su mislili da će trajati predugo. Međutim, uspjeli smo ih uvjeriti da će postavljanje trajati 5 minuta i u tih 5 minuta se nas deset manijakalno razletilo po stageu i postavilo sve. Organizatori nisu mogli vjerovati.” - prepričava Mrle beogradske doživljaje od proteklog vikenda.

”Tek ćemo se sada jače pozabaviti promocijom live albuma ”Živa pička” koji je na CD-u izašao prije mjesec i pol. U sklopu tih promotivnih akcija imat ćemo i jedan odmak - onaj za svirku na Mars Festivalu u Zagrebu - gdje ćemo ekskluzivno svirati samo pjesme sa naša prva dva albuma ”Two Dogs Fuckin’” i ”El Desperado”.” - tim riječima je Mrle sažeo aktivnosti benda slijedećih mjeseci.

Promocija ”Žive pičke” nastavit će se slijedećih mjeseci velikim brojem koncerata među kojima su i dogovorene svirke u Beču, Berlinu, Kelnu i na ljubljanskom izdanju MARS Festivala 19. rujna.

Objavljeno 19.08.2009.

Vremeplov

Odbijati odrasti je kao odbijati prihvatiti vlastite granice. Zato mislim da mi nikada nećemo odrasti…
Robert Smith (The Cure)