Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let 3 razvalio Šabački ljetni festival

Let 3 razvalio Šabački ljetni festivalRiječka grupa Let3 protekli je vikend u Srbiji uspješno promovirala netom objavljeni dvostruki live album ”Živa pička”.

U šabačkoj staroj tvrđavi Letovci su nastupili u petak, 14. kolovoza, pred oko tisuću fanova u sklopu Šabačkog ljetnog festivala. Dan kasnije svirali su kao headlineri ispred 100.000 posjetitelja beogradskog Beer festa održanog na Ušću.

I Šabac i Beograd dobili su Let3 u njihovom najboljem izdanju - močni, savršeno uigrani, eksplozivni, sa set listom, gostima i scenografijom kakva još nije viđena kod naših susjeda.

”Kad su vidjeli konstrukciju koju smo donijeli u prvi mah nam nisu dali da je postavimo jer su mislili da će trajati predugo. Međutim, uspjeli smo ih uvjeriti da će postavljanje trajati 5 minuta i u tih 5 minuta se nas deset manijakalno razletilo po stageu i postavilo sve. Organizatori nisu mogli vjerovati.” - prepričava Mrle beogradske doživljaje od proteklog vikenda.

”Tek ćemo se sada jače pozabaviti promocijom live albuma ”Živa pička” koji je na CD-u izašao prije mjesec i pol. U sklopu tih promotivnih akcija imat ćemo i jedan odmak - onaj za svirku na Mars Festivalu u Zagrebu - gdje ćemo ekskluzivno svirati samo pjesme sa naša prva dva albuma ”Two Dogs Fuckin’” i ”El Desperado”.” - tim riječima je Mrle sažeo aktivnosti benda slijedećih mjeseci.

Promocija ”Žive pičke” nastavit će se slijedećih mjeseci velikim brojem koncerata među kojima su i dogovorene svirke u Beču, Berlinu, Kelnu i na ljubljanskom izdanju MARS Festivala 19. rujna.

Objavljeno 19.08.2009.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich