Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 potvrdio nastup na Hartera festivalu

Let3 potvrdio nastup na Hartera festivaluSugrađani su u koncertu grupe Let3 posljednji put uživali prije dvije godine, kad su Letovci baš u Harteri snimili svoj live DVD - ”Živa Pička” kojeg upravo promoviraju.

Povratak na mjesto zločina u sklopu 5. festivala donosi ih u sasvim novom ruhu sa svježim i obogaćenim scenskim performansom kojim trenutno razveseljavaju svoje poklonike u svim zemljama regije, ali i šire.

Osim sviračkih vratolomija tu su i mađioničari, trikovi, roboti, čepovi, gosti i tko zna što još sve ne... Let3 kakvog još niste imali prilike doživjeti.

Nova pojačanja festivala su i zagrebački Ramirez koji će na Harteri predstaviti svoj novi album ”Divovi i Kamikaze”, beogradski bandovi Repetitor i Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar te riječki Manofon.

Lineup: Röyksopp, Klaxons, Simian Mobile Disco (DJ set), DJ Sasha, Boys Noize, Adam Freeland, Alex Metric, Laibach, Elvis Jackson, Mandrili, Morso, Sly, XXL, Torres...

Cijena dvodnevne ulaznice: 180 kuna u sustavu Eventima

Objavljeno 20.04.2009.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)