Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 rasprodali Dvoranu!

Let3 rasprodali Dvoranu!Prvi koncert Leta3 koji će se sutra održati u riječkom klubu Stereo je rasprodan! Ogroman interes za koncert koji zadnjih tjedana vlada u gradu rezultirao je pravim stampedom u oba Dallas Music Shopa koji su prodavali ulaznice.

Ulje na vatru doliveno je najavom slanja uskršnje poruke mira na put oko svijeta, kao i laskavih 6 nominacija za Porin koje je bend uhvatio za ”Živu pičku” i ”Two Dogs Fuckin’”.

Zbog iznimnog interesa grupa se odlučila dodati još jedan koncert koji će se održati u petak, 23. travnja, kao i da će uskršnju poruku mira poslati upravo tada!

Ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji, odnosno 70 na dan (ako ih bude) mogu se već sad kupiti u Dallas Music Shopovima u Splitskoj 2a i Matije Gupca 3a.

A ako danas navratite do Dallasovih dućana tijekom cijelog dana ili do klub Palach večeras imat ćete priliku pogledtai čak tri nova spota Leta3 - ”Pokvarenu ženu”, ”Nitokuda” i ”Armadu” - čiju režiju potpisuje Gonzo.


Objavljeno 15.04.2010.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)