Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 rasprodali Dvoranu!

Let3 rasprodali Dvoranu!Prvi koncert Leta3 koji će se sutra održati u riječkom klubu Stereo je rasprodan! Ogroman interes za koncert koji zadnjih tjedana vlada u gradu rezultirao je pravim stampedom u oba Dallas Music Shopa koji su prodavali ulaznice.

Ulje na vatru doliveno je najavom slanja uskršnje poruke mira na put oko svijeta, kao i laskavih 6 nominacija za Porin koje je bend uhvatio za ”Živu pičku” i ”Two Dogs Fuckin’”.

Zbog iznimnog interesa grupa se odlučila dodati još jedan koncert koji će se održati u petak, 23. travnja, kao i da će uskršnju poruku mira poslati upravo tada!

Ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji, odnosno 70 na dan (ako ih bude) mogu se već sad kupiti u Dallas Music Shopovima u Splitskoj 2a i Matije Gupca 3a.

A ako danas navratite do Dallasovih dućana tijekom cijelog dana ili do klub Palach večeras imat ćete priliku pogledtai čak tri nova spota Leta3 - ”Pokvarenu ženu”, ”Nitokuda” i ”Armadu” - čiju režiju potpisuje Gonzo.


Objavljeno 15.04.2010.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar