Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Let3 @ Stereo Dvorana

Let3 @ Stereo DvoranaU petak, 16. travnja grupa Let3 odsvirat će u dvorani ’’Stereo“ najduži klupski koncert u njihovoj povijesti promovirajući izlazak vinilnog boxa ’’Živa pička“.

To izdanje, kao i neka prijašnja izdanja Leta imat će i dodatnu dimenziju, nešto posebno i iznimno, do sada nezabilježeno u svjetskoj diskografiji. O tome više uskoro...

Na koncertu će grupa odsvirati kombinaciju programa sa livea i reizdanja „Two Dogs Fucking“ i „El Desperado“ u trajanju od nekoliko sati praćeni brojnim gostima.

Ulaznice za najduži koncert Let3 po cijeni od 60 kn u prodaji će se pojaviti od ponedjeljka, 29.03. samo u riječkim Dallas Music Shopovima – onom u Splitskoj 2a i Rijeka-Pariz-Texas shopu u Matije Gupca 3.

Cijena na dan koncerta iznosit će 70 kn.

Pritom su Dallas Music Shopovi pripremili posebnu ponudu za sve fanove Leta3. Svaki kupac karte od 29. ožujka do 4. travnja dobit će 20% popusta na sve formate albuma ’’Živa pička“, „El Desperado“ i „Two Dogs Fucking“ i na poklon poster.

Svi kupci karte od 4. do 16. travnja ulaze i u ždrijeb za pet vrijednih nagrada Dallas Music Shopova (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

Objavljeno 27.03.2010.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)