Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Majke otkazale nastup na Barufama

Majke otkazale nastup na BarufamaOpatijske Barufe 2010,.najveći liburnijski festival na frišken zrake, održat će se ovaj vikend 21. i 22. svibnja, s time da zagrijavanje počinje već sutra.

Naime, sutra će na uvertiri Barufa, u suradnji s udrugom Kulturni front, nastupiti Damir Avdić koji će s početkom u 20:00h na Ljetnoj pozornici održati besplatan koncert i time otvoriti Opatijske Barufe 2010.

A sad povratak na problem Majki i to s copy/paste objavom koji su nam poslali organizatori.

Loša vijest: Majke neće nastupiti na ovogodišnjim Barufama. Većina je vjerojatno upoznata s problemima koje je frontman Majki ,Goran Bare imao u proteklih mjesec dana. Budući da je promocija za festival krenula puno prije tih problema, a vijest smo dobili jučer, našli smo se u problemu jer Majke su zasigurno jedan od bendova koji je privukao najviše interesa publike pa imamo obavezu taj nedostatak nadoknaditi.

Dobra vijest: Barufantima je upomoć uskočio jedan od najvećih bendova u regiji! Oni su dugogodišnji prijatelji festivala i pripremaju koncert iznenađenja za sve posjetioce Barufa. Koji?! Nek ostane iznenađenje! Ali, očekujte odličan show i spektakularan nastup .

A Majke?!

Budući da njihovim fanovima ništa ne može zamijeniti nedostatak njihovog omiljenog benda u dogovoru s njihovim managementom priprema se njihov besplatni koncert u Opatiji u novom terminu kojim će se odužiti za dva propuštena koncerta u našem gradu!

Za spektakularan doživljaj ostaju Vam: Kawasaki 3P, Jinxi, Peter And the Tests Tube Babies, KUD Idijoti, Pips Chips And Video Clips, One Piece Puzzle, Repetitor, Zinedin Zidan i mnogi drugi....

Objavljeno 19.05.2010.

Vremeplov

Ako ne poštuješ osobe s kojima radiš i ako nisi iskren, stvar jednostavno ne funkcionira.
Mirela Proselac Remi (Elemental)