Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Mandrili koncertno predstavljaju ’’Tibet’’

Mandrili koncertno predstavljaju ’’Tibet’’Svi ljubitelji naših riječkih Mandrila s početkom nove 2009-te doći će na svoje. Naime dečki kreću s koncertnim promocijama svog trećeg albuma ’’Tibet’’.

Za prva su tri koncerta odabrana tri najveća grada: Zagreb, Split i Rijeka. Mandrili kreću iz Rijeke u petak, 23.siječnja iz Stereo Dvorane; nastavljaju 29.siječnja u zagrebačkom klubu KSET, a posljednji koncert u ovome nizu održati će 07.02. u splitskom Quasimodu.

Na novim koncertima bend garantira da će svi prisutni otvorena srca biti, ako ne tjelesno, onda sigurno duhovno preneseni na Tibet. Odmah na ulazu u klub dočekat će Vas tibetansko piće dobrodošlice, mirisi tibetanskih hramova, dok će Stereo dvorana biti ”odjevena” u scenografiju s uzorkom tkanina originalnih tibetanskih narodnih nošnji.

Dođite, uvjerite se i uhvatite svoju novu zvučnu kartu za put u Katmandu.

Objavljeno 09.01.2009.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik