Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ManDrill prije Tibeta u novoj VIP reklami

U subotu je na hrvatskim televizijama započelo emitiranje poluminutne VIP reklame ’Pokaži što osjećaš’ u kojoj se kao glazbena podloga koristi znana pjesma riječkog sastava ManDrill imenom ’Ljubio valjao’.

Tekst tog zezatorskog songa nježnog refrena, koji je bio uvodni singl njihovog albuma ’P’ (Aquarius/Spona 2006.), bavi se zabavnom stranom muško-ženske večernje komunikacije pa nije čudo da je izabrana za podlogu reklame za besplatne (prijateljske, romantične, ljubavne, platonske, lascivne i ine) SMS poruke u večernjim satima i vikendom.

Emitiranje pjesme unutar TV reklame poklapa se sa završnim radovima na novom albumu radnog naziva ’Tibet’ koji je trenutno u fazi miksa. ’Tibet’ donosi novi, drugačiji, mirniji i zreliji zvuk sastava, pjesme su direktnije i emotivnije. ’Tibet’ za nas znači osobni smiraj, kaže basist sastava Robert Jovanović i dodaje: ’Tibet’je fokusiranje na unutrašnju snagu benda, gitaru, glas, bubanj, bas, na nas same bez ukrasnih dodataka

Izlazak novog albuma ManDrilla planiran je za svibanj ove godine. Za ’Ljubio valjao’ ringtone pošaljite SMS sadržaja MANDRILL na broj 234 VIP mreže.

Objavljeno 19.03.2008.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)