Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marko Tolja i Swingersi snimili spot

Marko Tolja i Swingersi snimili spot Snimanje spota za pjesmu ”Osmijeh”, koju je otpjevao Marko Tolja na albumu zagrebačke skupine Swingers održano je u ponedjeljak u ”In baru”, na zagrebačkom Jarunu.

Redatelj spota je Andro Račić. Nakon Porinom nagrađenog albuma ”Samo jednom se ljubi”, grupa ”Swingers” vraća se sa novim albumom ,”Ljubav i moda”.

Ovoga puta odabir glazbenih brojeva posvećen je domaćim hitovima šezdesetih godina, a na albumu gostuju eminentni hrvatski glazbenici: Gabi Novak, Zdenka Kovačiček, Maja Posavec, vokalna skupina ”Rivers”, Iva Visković, Tedi Spalato, Davor Gobac, Marko Tolja, Miro Ungar, Zoran Predin, Kristijan Beluhan i Mirko Fodor.

Objavljeno 10.04.2009.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)