Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Matt Bianco i Al Jarreau na Ljetnoj pozornici!

Matt Bianco i Al Jarreau na Ljetnoj pozornici!Novi opatijski kulturni brand „Ljeto pod zvijezdama“ predstavlja hrvatskoj publici uistinu pomno biran i u mnogočemu ekskluzivan program.

Nakon svečanog otvorenja uz Zagrebačku filharmoniju i jedinstvenu premijernu izvedbu djela Manuela de Falle u interpretaciji španjolske flamenco pjevačice Esperanze Fernandez, Zorana Predina, ansambla Lado, te kultnog mjuzikla „Jalta, Jalta“, uskoro nas očekuje i koncert proslavljene Natalie Cole.


Za 31. srpnja najavljen je veliki koncert Matt Bianca, jedne od najpopularnijih britanskih jazzy pop grupa 80-tih i 90-tih godina sa značajnim brojem uspješnica na svjetskim top ljestvicama. Njihov najnoviji album “HIFI Bossanova“ trenutno je apsolutni hit na europskoj glazbenoj sceni ocijenjen kao „zarazni koktel brazilskih glazbenih stilova i pop finesa“.

6. kolovoza s nestrpljenjem se može iščekivati još jedna hrvatska ekskluziva namijenjena samo opatijskoj publici – koncert velikog Al Jarreaua. Njegov jedinstveni vokalni stil prozvan je svjetskim blagom, a ekspresivnost ga čini jednim od najuzbudljivijih i najcjenjenijih glazbenika našeg vremena.

Cijena ulaznice u pretprodaji za koncerte Matta Bianca i Al Jarreaua je samo 100,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ticket Pro i Festivalu Opatija.

Objavljeno 30.07.2010.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)