Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Matt Bianco i Al Jarreau na Ljetnoj pozornici!

Matt Bianco i Al Jarreau na Ljetnoj pozornici!Novi opatijski kulturni brand „Ljeto pod zvijezdama“ predstavlja hrvatskoj publici uistinu pomno biran i u mnogočemu ekskluzivan program.

Nakon svečanog otvorenja uz Zagrebačku filharmoniju i jedinstvenu premijernu izvedbu djela Manuela de Falle u interpretaciji španjolske flamenco pjevačice Esperanze Fernandez, Zorana Predina, ansambla Lado, te kultnog mjuzikla „Jalta, Jalta“, uskoro nas očekuje i koncert proslavljene Natalie Cole.


Za 31. srpnja najavljen je veliki koncert Matt Bianca, jedne od najpopularnijih britanskih jazzy pop grupa 80-tih i 90-tih godina sa značajnim brojem uspješnica na svjetskim top ljestvicama. Njihov najnoviji album “HIFI Bossanova“ trenutno je apsolutni hit na europskoj glazbenoj sceni ocijenjen kao „zarazni koktel brazilskih glazbenih stilova i pop finesa“.

6. kolovoza s nestrpljenjem se može iščekivati još jedna hrvatska ekskluziva namijenjena samo opatijskoj publici – koncert velikog Al Jarreaua. Njegov jedinstveni vokalni stil prozvan je svjetskim blagom, a ekspresivnost ga čini jednim od najuzbudljivijih i najcjenjenijih glazbenika našeg vremena.

Cijena ulaznice u pretprodaji za koncerte Matta Bianca i Al Jarreaua je samo 100,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ticket Pro i Festivalu Opatija.

Objavljeno 30.07.2010.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)