Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Minivalovci pred praznom dvoranom

Minivalovci pred praznom dvoranomUpad u Stereo dvoranu opet je bio besplatan, no Stereo je i drugi vikend za redom zjapio prazan. Drugi vikend ’’Minivala’’, festivala koji je zamišljen kao ’’inkubator’’ alter scene, niti ovaj petak nije probudio veću pažnju publike.

Potencijalnih nada i možebitnih budućih perjanica glazbene scene ima. Priliku da prvi sviraju u Stereu, imali su Luka i Borna, iz Zagreba koji se odazivaju na ime ’’Revolts’’. Hrvatska verzija benda ’’White Stripes’’ - (izborom instrumenata - gitara, bubanj), predstavili su svoju verziju rock’n’roll-a.

Riječki ’’Miroy’’, drugi bend koji je zauzeo pozornicu, napravio je odmak od rocka te publici ponudio rap priču. Posljednji su nastupili Karlovčani, bend ’’Koh’’. Karlovački industrial rock kvintet, koji su priuštili malbrojnoj publici pregršt buke, žestine i energije.

Sve u svemu, malo publike, puno mjuze. Slijedeći vikend održat će se posljednja večer ’’Minival-a’’, stoga svekoliko pučanstvo, ravno u Stereo podržat mlade snage.

Objavljeno 29.03.2009.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica