Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

My Buddy Moose pripremaju novi album

Riječka rock grupa My Buddy Moose posljednjih se tjedana aktivno bavi snimanjem svog novog, drugog albuma. Nakon što su u lipnju 2006. objavili uspješni prvijenac za etiketu Dancing Bear i njime polučili odlične kritike, nagradu za domaći album godine i brojnim koncertima osvojili naklonost klupske publike diljem Hrvatske - My Buddy Moose spremaju novi nosač zvuka.

Nove pjesme koje će naslijediti odlične ’Music’, ’I Know I Gotta Stop ’, ’Ocean ’ i ’Waiting for Explosion ’ nastale su uglavnom u preteklih godinu dana, a dečki ih snimaju u Puli, točnije u studiju PartyZan koji vodi Ivo Lorencin (snimatelj i inženjer zvuka) gdje su isti posao odradili i riječki alternativci One Piece Puzzle.

Producent riječkih garažnih rockera s ’americana zeleđem’ je poznati Edi Cukerić koji je radio zvučnu sliku za Gustafe, The Bambi Molesters, The Chweger, Dogma, Goribor i Hladno Pivo. Prema riječima frontmena grupe Luke Benčića My Buddy Moose će drugi album dovršiti tijekom jeseni kada će biti objavljen i prvi singl, dok će album ugledati svjetlo dana najvjerojatnije tek krajem godine. Benčić najavljuje 12 autorskih pjesama s bogatijim zvukom i aranžmanima, čemu će zasigurno pomoći angažman gostujućih, za sada neimenovanih, glazbenika.

Objavljeno 26.05.2008.

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com