Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagrađena kampanja ”Proud to be antipleks” za Art-kino Croatia

Nagrađena kampanja ”Proud to be antipleks” za Art-kino CroatiaNakon osvojenog ”Zlatnog zvona” za vanjski oglas na ovogodišnjem festivalu nacionalnog oglašavanja FESTO 2009., agencije ”Manufaktura” i ”Najlon kreativna korporacija” ponovno su nagrađene za svoju kampanju ”Proud to be antipleks” osmišljenu za riječko Art-kino Croatia.

Na svečanoj dodjeli nagrada Outward 2009., održanoj 29. listopada u Zagrebačkom kazalištu lutaka, rad ”Proud to be antipleks” osvojio je nagrade za najbolji citylight i seriju billboarda, a koje je naručio Odjel za kulturu Grada Rijeke za oglašavanje Art-kina Croatia. U finale za Outward 2009. godine bilo je prijavljeno 69 radova, a pobjednike je odabralo 12 članova žirija, vodećih stručnjaka iz marketinških agencija i tvrtki.

Outward je godišnja nagrada za najbolji hrvatski plakat velikog fomata, a agencije, dizajnerski studiji i klijenti mogli su prijaviti najuspješnije radove u vanjskom oglašavanju uz uvjet da su se oglasili na području Hrvatske na bilo kojoj službenoj plakatnoj površini u razdoblju između kolovoza 2008. i kolovoza 2009. godine.

Plakati su se mogli prijavljivati u pet kategorija: billboard, serija billboarda, citylight, serija citylighta i megaboard. Outward je 2000. godine pokrenula tvrtka za vanjsko oglašavanje Outdoor Akzent s namjerom da potakne i nagradi kvalitetu i kreativnost u dizajnu plakata i sredstava vanjskog oglašavanja.

Objavljeno 07.11.2009.

Vremeplov

Biti pjevačica je dar. Znači da maksimalno koristim dar kojim me je Bog podario. Sretna sam s time.
Aretha Franklin