Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Animafest u Art-kinu Croatia!

Nagradna: Animafest u Art-kinu Croatia!Animafest se svečano otvara u Art-kinu Croatia u Rijeci u petak, 11.06. 2010. u 21:00 najboljim kratkometražnim filmom 20. svjetskog festivala animiranog filma ”Animafesta” - estonskim ”Ronioci na kiši/Divers in the Rain” Olge i Pritta Pärna.

U Art-kino stiže i najbolji animirani film za djecu ovogodišnjeg Animafesta - ”Izgubljeno i nađeno/Lost and Found” Philipa Hunta. Na otvaranju će se prikazati i film ”Moj put” Veljka Popovića i Svjetlana Junakovića, dobitnik nagrade Cartoon East, kojom direktno biva nominiran za jedinu europsku nagradu za kratki animirani film Cartoon D’Or.

Na otvorenju će se publici obratiti dio organizacijskog tima Animafesta Zagreb Dana Budisavljević i Marija Ratković.

Ovogodišnji program festivala, čiji izbor stiže i u Rijeku, posvećen je kratkometražnoj animaciji i uključuje najrecentnije i najzanimljivije animirane filmove nastale u protekle dvije godine.

Velika je pažnja na Animafestu posvećena djeci. Tako je 11.06.2010. u 17:00 na programu Čudesni svijet Animafesta* - a riječ je o najboljim ostvarenjima ovogodišnjeg Animafestovog programa za djecu, pa će biti posebno zanimljiv djeci i njihovim roditeljima.

Djeca do 10 godina imaju slobodan ulaz na sve projekcije svih dana Animafesta Rijeka, a filmovi označeni * primjereni su i dječjem uzrastu (sve projekcije 11., 12. i 13. 06. u 17:00).

Za publiku Animafesta Rijeka osmišljeni su paketi ulaznica, koji se, kao i dnevne ulaznice za Animafest Rijeka, mogu kupiti na blagajni Art-kina Croatia.

Cijene ulaznica:
Pojedinačna projekcija - 20 kn
Animafest dnevna ulaznica (za tri projekcije) + poklon: festivalski katalog - 40 kn
Animafest paket ulaznica (za sve projekcije) + poklon: festivalski katalog - 100 kn

Art-kino Croatia i glazbeni internet magazin RiRock.com vam poklanjaju 3 puta po 2 karte za program ”20. svjetskog festivala animiranog filma – Animafesta”. Karte idu onima koji prvi pošalju svoje podatke na našu e-mail adresu, uz napomenu na koju projekciju žele ići. Imena sretnih dobitnika biti će obavljena već 11.06.2010. a karte će vas čekati na blagajni Art-kina.

Objavljeno 09.06.2010.

Vremeplov

Uštekao sam se u pojačalo i sve potenciometre odvrtio do kraja. Ma, bolio me đon za zvuk. Samo da to zvuči glasno, moćno i iskreno...
Valter Kocijančić (Paraf), intervju za RiRock.com