Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Art –kino vam predstavlja Samsona i Delilahu!

Nagradna: Art –kino vam predstavlja Samsona i Delilahu! Priča o ludoj tinejdžerskoj ljubavi Samsona i Delilah na putu iz aboridžinske zajednice u neizvjesnu budućnost. Snimljen na aboridžinskom jeziku, film Warwicka Thorntona je osvojio brojne nagrade za najbolji film na festivalima širom svijeta.

S malo riječi i puno emocija - australski film ”Samson i Delilah” (Samson and Delilah) u režiji Warwicka Thorntona stigao u Art-kino 15. i tu je do 21.7.

Priča o Samsonu i Delilah dobila je suvremeno ruho: smještena je o aboridžinsku zajednicu u kojoj žive mladi i zaljubljeni Samson i Delilah. No nakon smrti njezine bake, prisiljeni su živjeti izvan zajednice.

”Naturščici Rowan McNamara i Marissa Gibson nose u sebi sposobnost da nas, gledatelje, uključe do kraja te da učine svoje likove potpuno živim - i ta je sposobnost zapanjujuća.” Louise Keller, www.urbancinefile.com.au

Između ostalih nagrada, film je dobio Zlatnu kameru na Cannesu 2009. te je bio kandidat za Oscara za najbolji film na stranom jeziku.

RiRock.com i Art-kino Croatia poklanjaju vam tri puta po dvije ulaznice za ovaj film. Svoje podatke šaljite na našu internet adresu ri-rock@net.hr.


Objavljeno 17.07.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger