Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Art –kino vam predstavlja Samsona i Delilahu!

Nagradna: Art –kino vam predstavlja Samsona i Delilahu! Priča o ludoj tinejdžerskoj ljubavi Samsona i Delilah na putu iz aboridžinske zajednice u neizvjesnu budućnost. Snimljen na aboridžinskom jeziku, film Warwicka Thorntona je osvojio brojne nagrade za najbolji film na festivalima širom svijeta.

S malo riječi i puno emocija - australski film ”Samson i Delilah” (Samson and Delilah) u režiji Warwicka Thorntona stigao u Art-kino 15. i tu je do 21.7.

Priča o Samsonu i Delilah dobila je suvremeno ruho: smještena je o aboridžinsku zajednicu u kojoj žive mladi i zaljubljeni Samson i Delilah. No nakon smrti njezine bake, prisiljeni su živjeti izvan zajednice.

”Naturščici Rowan McNamara i Marissa Gibson nose u sebi sposobnost da nas, gledatelje, uključe do kraja te da učine svoje likove potpuno živim - i ta je sposobnost zapanjujuća.” Louise Keller, www.urbancinefile.com.au

Između ostalih nagrada, film je dobio Zlatnu kameru na Cannesu 2009. te je bio kandidat za Oscara za najbolji film na stranom jeziku.

RiRock.com i Art-kino Croatia poklanjaju vam tri puta po dvije ulaznice za ovaj film. Svoje podatke šaljite na našu internet adresu ri-rock@net.hr.


Objavljeno 17.07.2010.

Vremeplov

Stratocaster pokriva svu paletu ljudskih emocija a tremolo ti omogućava da učiniš sve... možeš pogoditi svaku notu ljudskog roda.
Jeff Beck