Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi Quassarr premijerno na Otvorenom radiju

Novi Quassarr premijerno na Otvorenom radijuRiječka grupa Quasarr predstavlja novi singl pod nazivom ”Propaganda” koji će se ekskluzivno predstaviti javnosti na Top listi singlova Otvorenog radija u subotu 3. travnja od 14:05 sati.

Ovim singlom Quasarr najavljuje i novi album čije se izdanje očekuje u svibnju u izdanju Menart / DOP records. ”Propaganda” je plesna i vrlo dinamična pjesma na tragu novog zvuka kojem se bend želi predstaviti publici.

Miksanje albuma je u tijeku u zagrebačkom ”NLO” studiju, a produkciju potpisuju Quasarr i Srđan Sekulović-Skansi. Vrlo interesantno je što je za mastering novog albuma, a i samog singla ”Propaganda” zadužen Jay Frigoletto iz Bostona (SAD), renomirani producent i višestruki dobitnik Grammyja, poznat po suradnji s poznatim grupama kao što su INXS, Oasis, Black Eyed Peas, Blondie, Alice in Chains i mnogi drugi, te je radio i na glazbi iz filma X-Men 2.


Objavljeno 03.04.2010.

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com