Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singlovi s DVD-a ”Živa pička”

Novi singlovi s DVD-a ”Živa pička”Nova dva singla s DVD-a „Živa pička“, koji će biti pušteni u emitiranje zajedno, su „Sam u vodi“ i „Artemida“. „Sam u vodi“ jedna je od najpoznatijih pjesama iz opusa Leta3. Studijska verzija prvi put je objavljena na albumu „Two Dogs Fuckin’“ 1989. godine, da bi bila ponovljena dvije godine kasnije na CD izdanju „El Desperada“.

Glasna, teška, slojevita i emotivna ova pjesma je već više od dva desetljeća neizostavni dio koncerta bilo da ga otvara (kao na koncertnom albumu „Živi kurac“, iz ’96.) ili zatvara, kako je uobičajeno zadnjih godina. U trajanju od 13 minuta
„Artemida“ se na koncertnoj set listi nalazi nešto kraće – tek devet godina – nakon što je originalno objavljena na legendarnom albumu „Jedina“. „Kazališni“ tekst autora Ivice Buljana i Marine Cvjetajeve obučen u možda i najžešći aranžman Leta3 zajedno čine velikog koncertnog favorita.
Spotove za „Sam u vodi“ i „Artemidu“ režirao je Radislav Jonavov Gonzo, a montirale Sandra Mitić i Ana Štulina, a ekskluzivno će se moći vidjeti na portalu http://www.vecernji.hr od ponedjeljka, 12. siječnja.

Objavljeno 10.01.2009.

Vremeplov

Bend nije ”grupa građana” koji imaju instrumente u rukama i sviraju - bend je grupa ljudi koji međusobno imaju muzičku i umjetničku kemiju, koji dišu zajedno u ritmu nečega što su zacrtali kao svoj izraz.
Vladimir Janković Džet , Intervju za RiRock.com