Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novosti iz Hesus Attor tabora!

Novosti iz Hesus Attor tabora!Hesus Attor imaju novog člana u svojim redovima i to u ulozi drugog gitariste. Novi gitarist Gorgonzol Matadores je svojom svirkom pokazao kako zna i umije razbiti teške matematičke zavrzlame Hesusa, postavši tako novi član banda.

Ovih dana izlazi i breakcore remix dvije pjesme sa njihovog ”Sonic Gastronomy Volume 1” albuma, izdanog 2008. na Moonlee Records. To su pjesme ”Cahracack” i ”Guatemala Dreaming”, remixirane u režiji breakcora manijaka Disbreakz-a. Ime remixa je ”Chaotic, Dadaist & Dissonant Mathbreak Raving” i remix upravo tako zvuči.

Disbreakz je spojio obje pjesme u jednu nevjerojatnu mashup kažu i to u trajanju 2.45min. Remix će official izaći kao free download u siječnju na Various Artists: Distorted Mind (international breakcore compilation) izdanoj na već 10 godina jakom digital hardcore/breakcore labelu - D-Trash Recordsu.

Kako remix zvuči, možete preslušati na Hesus Attor myspace profilu, a također i na Disbreakz myspace profilu.

Dok spominjemo ”Sonic Gastronomy Volume 1”, novost je da se album u potpunosti može preslušavati na Moonlee Virb profilu. Još uvijek imamo CDe u Moonlee zalihama, nabavi i ti još danas svoj primjerak.

Svakako moramo spomenuti da su Hesusi u studiju ovih dana i snimaju novi materijal za predstojeći EP pod nazivom Senorai. Senorai bi trebao izaći na proljeće pod palicom Geenger Recordsa (novi label s članovima Moonlee delegacije) i to isključivo u download obliku. O svemu tome i o točnom datumu izlaska EPa uskoro.

Objavljeno 31.12.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash