Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novosti iz Hesus Attor tabora!

Novosti iz Hesus Attor tabora!Hesus Attor imaju novog člana u svojim redovima i to u ulozi drugog gitariste. Novi gitarist Gorgonzol Matadores je svojom svirkom pokazao kako zna i umije razbiti teške matematičke zavrzlame Hesusa, postavši tako novi član banda.

Ovih dana izlazi i breakcore remix dvije pjesme sa njihovog ”Sonic Gastronomy Volume 1” albuma, izdanog 2008. na Moonlee Records. To su pjesme ”Cahracack” i ”Guatemala Dreaming”, remixirane u režiji breakcora manijaka Disbreakz-a. Ime remixa je ”Chaotic, Dadaist & Dissonant Mathbreak Raving” i remix upravo tako zvuči.

Disbreakz je spojio obje pjesme u jednu nevjerojatnu mashup kažu i to u trajanju 2.45min. Remix će official izaći kao free download u siječnju na Various Artists: Distorted Mind (international breakcore compilation) izdanoj na već 10 godina jakom digital hardcore/breakcore labelu - D-Trash Recordsu.

Kako remix zvuči, možete preslušati na Hesus Attor myspace profilu, a također i na Disbreakz myspace profilu.

Dok spominjemo ”Sonic Gastronomy Volume 1”, novost je da se album u potpunosti može preslušavati na Moonlee Virb profilu. Još uvijek imamo CDe u Moonlee zalihama, nabavi i ti još danas svoj primjerak.

Svakako moramo spomenuti da su Hesusi u studiju ovih dana i snimaju novi materijal za predstojeći EP pod nazivom Senorai. Senorai bi trebao izaći na proljeće pod palicom Geenger Recordsa (novi label s članovima Moonlee delegacije) i to isključivo u download obliku. O svemu tome i o točnom datumu izlaska EPa uskoro.

Objavljeno 31.12.2009.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin