Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

O problematici autorskog prava u Art-kinu!

O problematici autorskog prava u Art-kinu!Povodom prikazivanja filma ”Rip! A Remix Manifesto” Bretta Gaylora, u utorak, 01.06.2010., od 19:00 u Art-kinu Croatia održat će se projekcija i razgovor o temama slobodne kulture i problematici autorskog prava u dobu digitalnih mreža.

Od 20.30 h publika se može pridružiti raspravi o toj problematici, u kojoj sudjeluju umjetnik Marin Lukanović, aktivist Mato Ivanišević i predstavnik Creative Commons Hrvatska Tomislav Medak.

Dokumentarac ”Rip! A Remix Manifesto” upoznat će Vas s filozofijom slobodne kulture, apsurdnim posljedicama zastarjele regulacije autorskih prava i intelektualnog vlasništva, copyfighterima protiv kriminalizacije svih, u uvjetima nezaustavljive dostupnosti cjelokupne digitalizirane kulture.

Objavljeno 01.06.2010.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)