Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje K.U.N.S.-a

Otvorenje K.U.N.S.-aPočetak nove sezone K.U.N.S.-a (Klub umjetnika na Sušaku) i galerije O.K održat će se večeras, petak, 2. listopada 2009. u 19 sati. Nova sezona starta otvorenjem izložbe fotografija u galeriji O.K., nastalih na ovogodišnjem ’’5. Foto ExTempore’’, održanom u Novigradu od 17. do 20. rujna, 2009.godine.

FotoExTempore je manifestacija nastala u organizaciji Udruge fotografa Istre, Zajednice Talijana i Turističke zajednice grada Novigrada. Na manifestaciji je učestvovalo tridesetak fotografa iz Hrvatske,Bosne i Hercegovine,Srbije,Slovenije, Italije i Austrije. Ovogodišnji, radni susret fotografa imao je dvije zadane teme. U susjednoj Brtonigli i Poreču fotografirale su se spilje, Mramornica i Baredine dok su na temelju predavanja prof. Vladimira Torbice «Venecijanska povijest Istre» fotografi snimali statiste u scenografiji novigradskog prolaza Venecija i Trga Pozeto.

Posjetitelji K.U.N.S.-a i galerije O.K. će moći vidjeti dvadesetak fotografija nastalih na temu ’’Venecijanska povijest Istre“ među kojima su i tri nagrađena rada na osnovu mišljenja stručnog žirija u sastavu Marino Baldini, Nikica Badrov i Umberto Pellizon.

Prvu nagradu u ovoj kategoriji je dobio fotograf Ivan Balić iz Zagreba.
Drugu nagradu je dobila fotografkinja Imrana Kapetanović iz Sarajeva.
Treću nagradu je dobio Gordan Panić iz Vinkovaca.

Izložbu će otvoriti povjesničar umjetnosti i načelnik općine Vižinada Marino Baldini i tajnica Udruge fotografa Istre i direktorica manifestacije Miranda Legović.

U popratnom djelu programa otvorenja nove sezone K.U.N.S.-a nastupit će poznati riječki performer i glazbenik Branko Nemeš - Elvis.

Objavljeno 02.10.2009.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)