Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach ukrašen rock fotografijama

Palach ukrašen rock fotografijamaOd ovoga tjedna koncertnu prostoriju riječkog kluba Palach krase fotografije deset riječkih glazbenika.

Fotografije velikog formata (100 x 70 cm) prikazuju riječke glazbene uspješnike u trenutcima uhvaćenim u riječkim klubovima. Na fotografijama su Damir Urban, Vava Simchic, Davor Lukas (Fit), Zoran Štajdohar Zoff (Grč), Damir Martinović Mrle (Let 3), Elvis Stanić, Meri Trošelj, Ivana Bartolović (Morso), Predrag Kraljević Kralj (Termiti) te Vim Cola (Paraf).

Sve fotografije autorski su rad Zorana i Carmele Žmirić o kojima smo prošle godine pisali povodom njihove zajedničke izložbe PhotoRock.

Fotografski par do sad je međunarodno izlagao, a za svoje su fotografije višestruko nagrađivani. Sve fotografije u Palachu, redovno su objavljivane i na RiRock.com magazinu.

Fotografije su trebale biti ponuđene na aukciji u sklopu koncerta ”Robi zove” koja se na koncu nije desila jer je Grad Rijeka otkupio čitav postav. Grad je fotografije Žmirićevih prošlog tjedna ustupio klubu Palach u stalni izložbeni postav.


Objavljeno 18.02.2009.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com