Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach ukrašen rock fotografijama

Palach ukrašen rock fotografijamaOd ovoga tjedna koncertnu prostoriju riječkog kluba Palach krase fotografije deset riječkih glazbenika.

Fotografije velikog formata (100 x 70 cm) prikazuju riječke glazbene uspješnike u trenutcima uhvaćenim u riječkim klubovima. Na fotografijama su Damir Urban, Vava Simchic, Davor Lukas (Fit), Zoran Štajdohar Zoff (Grč), Damir Martinović Mrle (Let 3), Elvis Stanić, Meri Trošelj, Ivana Bartolović (Morso), Predrag Kraljević Kralj (Termiti) te Vim Cola (Paraf).

Sve fotografije autorski su rad Zorana i Carmele Žmirić o kojima smo prošle godine pisali povodom njihove zajedničke izložbe PhotoRock.

Fotografski par do sad je međunarodno izlagao, a za svoje su fotografije višestruko nagrađivani. Sve fotografije u Palachu, redovno su objavljivane i na RiRock.com magazinu.

Fotografije su trebale biti ponuđene na aukciji u sklopu koncerta ”Robi zove” koja se na koncu nije desila jer je Grad Rijeka otkupio čitav postav. Grad je fotografije Žmirićevih prošlog tjedna ustupio klubu Palach u stalni izložbeni postav.


Objavljeno 18.02.2009.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban