Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Panika u Art-kinu’

’Panika u Art-kinu’U Art-kinu Croatia u Rijeci se od 11. do 21.11. u 18:00 prikazuje višestruko nagrađivani animirani film za cijelu obitelj – ”PANIKA U SELU” (”PANIQUE AU VILLAGE”) autora Stéphanea Aubiera i Vincenta Patara. Za djecu do 10 godina ulaz je slobodan.

Riječ je o urnebesnoj i suludoj stop-motion animiranoj priči, a glavni likovi su tri plastične igračke: Kauboj, Indijanac i Konj koji zajedno žive u oronuloj kući u gradiću u kojem nikada ne nedostaje najneobičnijih zgoda.

Kaubojev i Indijančev plan da iznenade Konja s rođendanskim poklonom koji su sami izradili od 50 bilijuna cigli propadne kada Konju unište kuću... No, to je samo početak ove nadrealne pustolovine u kojoj se svaki lik glasa i kreće kao da umjesto zraka udiše amfetamine i smijući plin!

”Panika u selu” temelji se na kultnoj belgijskoj animiranoj TV seriji (u izdanju Aardman Studija u kojem je nastao i poznati Wallace & Gromit).

Film je prikazan u službenoj konkurenciji na Cannes Film Festivalu i Toronto Film Festivalu, te je dobitnik nagrade publike na Austin Fantastic Festu 2009., nagrade za najbolji film na Cinanimi 2009., nagrade za najbolji animirani film na Sitges - Catalonian International Film Festivalu 2009.

Ove je godine nominiran za najbolji inozemni film na César Awards u Francuskoj.

Za djecu do 10 ulaz je besplatan, a sve one starije od 10 godina RiRock.com i Art.kino nagrađuju s dva puta po dvije ulaznice. Svoje ime i prezime pošaljite na našu adresu.


Objavljeno 12.11.2010.

Vremeplov

Ako u bivšim socijalističkim zemljama postoje ljudi bez tradicije stvarnog sudjelovanja i autonomnog kritičkog sudjelovanja... onda imamo problem.
Elvio Baccarini, riječki filozof