Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Partibrejkersi u Stereu

Partibrejkersi u StereuU riječku Stereo dvoranu u subotu, 21. studenoga, stižu Brejkersi, jedan od najboljih rock’n’roll bendova u povijesti ex-yu scene.

’’Hipnotisana gomila’’, ’’Stoj Đoni’’, ’’5 ispod 0’’, ’’Kreni prema meni’’, ’’Ludo i brzo’’, ’’Ona živi na brdu’’ samo su neki od bezvremenskih rifova koji će ’’parati’’ Stereo dvoranu.

Partibrejkersi trenutno završavaju miks novog živog albuma pod nazivom ”Krš i Lom” koji će sadržavati 14. pjesama, a izaći će krajem ove godine. Riječ je o snimci koncerta iz beogradskog Doma omladine održanog 21. ožujka ove godine.

Ulaznice za subotnji rock’n’roll tulum koštaju 80 kuna.

Objavljeno 20.11.2009.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik