Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PhotoRock - Izložba rock fotografija u Rijeci

Izložba rock fotografija pod nazivom PhotoRock, autorskog para Carmele i Zorana Žmirića, otvorit će se 14. ožujka u 20:00 u prostorijama Saveza udruga ”Molekula” u Rijeci, adresa Delta 5, I kat. Motiv izložbe je konceratna fotografija, a snimke su nastale tijekom 2007. i ove godine.

Iz kataloga:
”Fotografije dueta Žmirić&Žmirić susret su dviju strasti nastale primjećivanjem izazovna fotografskog kadra i one što je budi reski zvuk struganja trzalice duž žice električne gitare. To je susret punokrvna rockerskog garda i fotografskog oka kojemu ništa ne promiče. Zato na ovim fotografijama adrenalin udara dvostrukim intenzitetom. Pa tko izdrži.”

Zoran i Carmela Žmirić do sad su međunarodno izlagali, a za svoje fotografije su višestruko nagrađivani. Vijest je ujedno i poziv na otvorenje izložbe ovog dvojca čije fotografije redovno objavljujemo na RiRock.com magazinu.

Objavljeno 11.03.2008.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević