Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Poletite iznad oblaka uz Nolu

Poletite iznad oblaka uz NoluU subotu 30.10. u Stereo Dvoranu stiže grupa Nola, baršunasti vokalno-instrumentalni sastav, kako bi konačno riječkoj publici uživo predstavili svoj posljednji album ”Iznad oblaka”.

Osim glazbenih numera sa zadnjeg albuma i istoimenog hita nagrađenog Porinom koji je poharao domaće ljestvice, Nola će zasigurno izvesti neke od lepršavih skladbi iz stadija ranije karijere poput bezvremene ”Dio tebe” i prekrasne ”Grad iz snova” - pjesama koje na jedan posve poseban način zatitraju maštu i emocije slušatelja.

Dođite i poslušajte ovaj jedinstven spoj zavodljive lirike, poletnih melodija i zanosnog vokala, isprepleten iskrenom i snažnom izvođačkom energijom koja sve zajedno kroji u koncert koji se ne propušta.

Cijena ulaznice 35kn.

Početak koncerta u 23:00.

Objavljeno 29.10.2010.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik