Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Porin u rukama Riversica

Porin u rukama RiversicaNakon tri uzastopne godine nominacija za Porin, grupa Rivers je ove godine osvojila ovu prestižnu nagradu, u kategoriji za najbolji album božićne glazbe. Album ”Veselje ti navješćujem” koji su najavile kao spoj suvremene vokalne interpretacije i ugođajne božićne tradicije, snimile su isključivo kao poklon svojoj publici u povodu deset godina postojanja.

Djevojke iz vokalne skupine Rivers motivaciju za daljni rad pronašle su u mogućnosti za napredovanje i usavršavanje. Berklee College of Music je najznačajnija i najpoznatija akademija suvremene i jazz glazbe u svijetu.

Katarina Jurić, članica grupe Rivers i uz Antu Gelu koproducentica albuma dobitnika Porina, primljena je na postdiplomski studij Berklee College of Music, smjer produkcija i suvremeno pjevanje. Ovo sveučilište svojedobno su pohađali i producent Quincy Jones, pijanisti Bruce Hornsby, Keith Jarrett, Hiromi Uehara, i Diana Krall, gitaristi John Petrucci, Steve Vai, Rivers Cuomo, Ian Thornley, Kevin Eubanks, Shane Gibson, Elvis Stanić, Uroš Rakovec

Objavljeno 20.05.2009.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)