Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Porin u rukama Riversica

Porin u rukama RiversicaNakon tri uzastopne godine nominacija za Porin, grupa Rivers je ove godine osvojila ovu prestižnu nagradu, u kategoriji za najbolji album božićne glazbe. Album ”Veselje ti navješćujem” koji su najavile kao spoj suvremene vokalne interpretacije i ugođajne božićne tradicije, snimile su isključivo kao poklon svojoj publici u povodu deset godina postojanja.

Djevojke iz vokalne skupine Rivers motivaciju za daljni rad pronašle su u mogućnosti za napredovanje i usavršavanje. Berklee College of Music je najznačajnija i najpoznatija akademija suvremene i jazz glazbe u svijetu.

Katarina Jurić, članica grupe Rivers i uz Antu Gelu koproducentica albuma dobitnika Porina, primljena je na postdiplomski studij Berklee College of Music, smjer produkcija i suvremeno pjevanje. Ovo sveučilište svojedobno su pohađali i producent Quincy Jones, pijanisti Bruce Hornsby, Keith Jarrett, Hiromi Uehara, i Diana Krall, gitaristi John Petrucci, Steve Vai, Rivers Cuomo, Ian Thornley, Kevin Eubanks, Shane Gibson, Elvis Stanić, Uroš Rakovec

Objavljeno 20.05.2009.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)