Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Pozdrav Azri’’ večeras u Stereo dvorani

’’Pozdrav Azri’’ večeras u Stereo dvoraniVečeras, s početkom u 22 sata, počinje svirka 2/3 originalne postave Azre s njihovim gostima. Što znači da slijedi repriza od prije točno godinu dana. U prvom tjednu veljače dvije tisuće i osme godine, a povodom obilježavanja tridesetog rođendana Novog Vala u Hrvata, Stereo Dvorana vam je predstavila revival jedne od najpopularnijih hrvatskih rock grupa ikada - Azre.

Nakon bezbroj objavljenih pjesama, albuma i godina na sceni, Branimir Džoni Štulić se povukao u mir nizozemskog Nieuwegeina gdje igra nogomet. Mnogi ex-yu promotori su mu u međuvremenu nudili puste milijune kuna za nastup na području svih novonastalih država, ali on se do sada nije dao.

Bez obzira na njegovo odbijanje okupilo se dvije trećine legendarne Azre. Iz prve postave benda, nakon 25 godina izbivanja s pozornice, na ’’daske koje život znače’’ vratio se Mišo Hrnjak, najpoznatiji Azrin basista, te je za bubnjeve ponovo sjeo Boris Lainer.

Da bi fešta bila veća, pridružit će se i Davorin Bogović, originalni frontmen Prljavog Kazališta iz vremena Novog vala i otpjevati par Azra hitova s početka osamdesetih. Također će za mikrofonom biti i Renato Metessi iz grupe Zvijezde. Nezaobilaznu postavu činit će i vokalisti i instrumentalisti Žan Jakopač (Šo Mazgoon) i Miljan Bakić (gitara).

Ovo je prilika za ponovno buđenje lagane nostalgije, ali i direktan doživljaj jednog vremena koji je usađen u monogima, a vi koji niste imali priliku gledati originalnu postavu Azre ovo vam je dobra prilika za nadoknaditi gradivo, pa makar prošli sa samo ’’dvije trećine’’ originala.

Objavljeno 06.02.2009.

Vremeplov

Ne plačite za Novim valom, danas je scena bogatija.
Ante Ljubičić (St!llness)