Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premijera ”Coco Chanel” u Art-kinu Croatia

Premijera ”Coco Chanel” u Art-kinu CroatiaDanas 19.listopada u 20 sati održat će se u Art-kinu Croatia riječka premijera filma ”Coco Chanel” (’’Coco avant Chanel“), redateljice Anne Fontaine.

Priču o buntovnici koju su gušile konvencije njezinog vremena, stvoriteljici kultnog Chanela br. 5 i male crne haljine, ženi koja je iz ničega od sebe stvorila, po mnogima, najznačajniju modnu ikonu 20.stoljeća. Coco utjelovljuje Audrey Tautou, a pamtimo je po ulozi nezaboravne Amelie u istoimenom filmu.

Evo što o filmu kaže kritika:
’’(...) Rafinirani biopic Anne Fontaine ’Coco Chanel’ (...) pokazuje kako se ljubav uvijek događa prije mita. Jer, kako bi to rekla mitska Marilyn Monroe, ’Što sa sobom nosim u krevet? Pa naravno, Chanel No. 5’.“ - Dragan Rubeša, www.art-kino.org

’’Bez pribjegavanja klišejima ljubavnih trokuta, film portretira fascinantnu, kompleksnu priču odnosa u vremenu na rubu prevrata. Iako su scenarij i režija besprijekorni, ovaj film nosi i pripada Audrey Tautou - od početka do kraja.“ - Kate Coffey, www.tiscali.co.uk

Sama je redateljica Anne Fontaine kazala da je htjela spoznati kako je Coco, kojoj su vrata bogatstva bila zatvorena, na sebe privukla pažnju provokacijom. I ne želeći se prilagoditi, prilagodila svijet sebi.

Osim premijere, ’’Coco Chanel’’ se u Art-kinu Croatia prikazuje od ponedjeljka, 19. pa do 26.listopada 2009.

Objavljeno 19.10.2009.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)