Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Premijera ”Coco Chanel” u Art-kinu Croatia

Premijera ”Coco Chanel” u Art-kinu CroatiaDanas 19.listopada u 20 sati održat će se u Art-kinu Croatia riječka premijera filma ”Coco Chanel” (’’Coco avant Chanel“), redateljice Anne Fontaine.

Priču o buntovnici koju su gušile konvencije njezinog vremena, stvoriteljici kultnog Chanela br. 5 i male crne haljine, ženi koja je iz ničega od sebe stvorila, po mnogima, najznačajniju modnu ikonu 20.stoljeća. Coco utjelovljuje Audrey Tautou, a pamtimo je po ulozi nezaboravne Amelie u istoimenom filmu.

Evo što o filmu kaže kritika:
’’(...) Rafinirani biopic Anne Fontaine ’Coco Chanel’ (...) pokazuje kako se ljubav uvijek događa prije mita. Jer, kako bi to rekla mitska Marilyn Monroe, ’Što sa sobom nosim u krevet? Pa naravno, Chanel No. 5’.“ - Dragan Rubeša, www.art-kino.org

’’Bez pribjegavanja klišejima ljubavnih trokuta, film portretira fascinantnu, kompleksnu priču odnosa u vremenu na rubu prevrata. Iako su scenarij i režija besprijekorni, ovaj film nosi i pripada Audrey Tautou - od početka do kraja.“ - Kate Coffey, www.tiscali.co.uk

Sama je redateljica Anne Fontaine kazala da je htjela spoznati kako je Coco, kojoj su vrata bogatstva bila zatvorena, na sebe privukla pažnju provokacijom. I ne želeći se prilagoditi, prilagodila svijet sebi.

Osim premijere, ’’Coco Chanel’’ se u Art-kinu Croatia prikazuje od ponedjeljka, 19. pa do 26.listopada 2009.

Objavljeno 19.10.2009.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin