Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija ”Tv Um-a” u Purgeraju

Promocija ”Tv Um-a” u PurgerajuRiječki kantautorski duo, točnije projekt kojeg cine Vedran Križan i Boris Štok 31.3. u zagrebačkom klubu Purgeraj uživo predstavljaju svoj album prvijenac - ”Tv um”.

Manofon je nastao iz želje ove dvojice da rade glazbu koja će se razlikovati od struja njihovih “matičnih” bandova (Vedran-ex Denis&Denis, Laufer, Urban&4,Fiumens ; Boris-Quasarr), okrenu se akustičnom,intimnijem izričaju te razvijaju glazbu za “dnevni boravak” .

Zajedno zvuče kao pravo osvježenje na domaćoj sceni što dokazuju i pilot singlovi koji su pobrali vrhove ljestvica eminentnih radio postaja. Dovoljno je reći da je ”Ovisnik,zvuk” postao single godine na Otvorenom radiju,čime je Manofon dobio epitet “novog riječkog zvuka”, koji evoluira iz klasičnog rock izričaja, a ostaje vjeran progresivnoj tradiciji riječke glazbene scene.

Kako kažu recenzije, ”TV um” je zreo album dvojca koji zna što želi i zna kako to postići bez obzira na žanrove kojima šaraju. Svirajući elektronski pop s povremenim koketiranjem s jazz fusionom, ambijentalom i inim pododrednicama, Manofon se pokazao dosta intrigantnim za naše područje zbog čega su zainteresirali mnoge renomirane glazbenike koji su im se rado pridružili u izradi ovog albuma, a neki od njih podržati će ih i live u Purgeraju.

Osim Štoka i Križana (glas, klavijature), nastupiti će:Alen Tibljaš (Majke) –bubanj, Sandi Bratonja (Urban&4) - akustična gitara, harmonika, Damjan Grbac (Denis Razz Quartet) - bass,kontrabass, Boris Mohoric (Gustafi) – truba te Ana Jaksić &Ana Kabalin - back vokali.

Objavljeno 27.03.2009.

Vremeplov

Predivno je biti popularan, ali glupo je misliti da će to trajati vječno.
Dusty Springfield