Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi imaju novi web i novi album

Putokazi imaju novi web i novi albumUsusret novom albumu Putokazi su ovih dana dobili nove internet stranice na adresi www.putokazi.hr. Web je odradio riječki Kreativni odjel a stranice nude pregršt sadržaja, kako novih tako onih arhivskih iz bogate prošlosti Putokaza.

Zbog velikog zanimanja radijske i koncertne publike za njihove etno-projekte, za albume ’Zemlja’ (1997.) i ’Nova Zemlja’ (2000.), izdavačka kuća Orfej odlučila je odabrane, najzapaženije glazbene brojeve s ta dva izdanja, objaviti kao novi album. Njegov je naziv ’Treća Zemlja’. Kao dar slušateljima, ’Treća Zemlja’ uključuje bonus materijal, s naglaskom na dva izvanredna remiksa jedne od najpopularnijih tema iz repertoara Putokaza, skladbe ’Naranča’.

Albumi ’Zemlja’ i ’Nova Zemlja’ nastali su u suradnji s Elvisom Stanićem, i ove godine višestruko nagrađivanim jazz glazbenikom. Na prvom je albumu Stanić autor glazbenog materijala, na drugom potpisuje obrade domaćih etno-tema.

Projekt ’Treća Zemlj’a zadržava notu ekskluzivnosti i pojavljuje se u ograničenoj nakladi. Limited edition ’Treće Zemlje’ naći će se u prodaji od 7. srpnja.

Putokazi kažu - ”ovaj album je slatka predigra albumu što smo ga nedavno nagovijestili singlom ’Output’, te u istom tonu nastavili aktualnim hitom ’Voyager/Putnik’ s novg albuma Saše Markovskog ’Diskonekted LP’.

Objavljeno 23.06.2008.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders