Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi imaju novi web i novi album

Putokazi imaju novi web i novi albumUsusret novom albumu Putokazi su ovih dana dobili nove internet stranice na adresi www.putokazi.hr. Web je odradio riječki Kreativni odjel a stranice nude pregršt sadržaja, kako novih tako onih arhivskih iz bogate prošlosti Putokaza.

Zbog velikog zanimanja radijske i koncertne publike za njihove etno-projekte, za albume ’Zemlja’ (1997.) i ’Nova Zemlja’ (2000.), izdavačka kuća Orfej odlučila je odabrane, najzapaženije glazbene brojeve s ta dva izdanja, objaviti kao novi album. Njegov je naziv ’Treća Zemlja’. Kao dar slušateljima, ’Treća Zemlja’ uključuje bonus materijal, s naglaskom na dva izvanredna remiksa jedne od najpopularnijih tema iz repertoara Putokaza, skladbe ’Naranča’.

Albumi ’Zemlja’ i ’Nova Zemlja’ nastali su u suradnji s Elvisom Stanićem, i ove godine višestruko nagrađivanim jazz glazbenikom. Na prvom je albumu Stanić autor glazbenog materijala, na drugom potpisuje obrade domaćih etno-tema.

Projekt ’Treća Zemlj’a zadržava notu ekskluzivnosti i pojavljuje se u ograničenoj nakladi. Limited edition ’Treće Zemlje’ naći će se u prodaji od 7. srpnja.

Putokazi kažu - ”ovaj album je slatka predigra albumu što smo ga nedavno nagovijestili singlom ’Output’, te u istom tonu nastavili aktualnim hitom ’Voyager/Putnik’ s novg albuma Saše Markovskog ’Diskonekted LP’.

Objavljeno 23.06.2008.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist