Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr u Rijeci predstavlja novi spot!

Quasarr u Rijeci predstavlja novi spot!Riječka grupa Quasarr predstavit će u subotu, 24. travnja u ”Peek&Poke” muzeju u Rijeci svoj novi video spot za aktualni singl ”Propaganda”.

Riječ je o prvom singlu koji već osvaja radijski eter i najavljuje njihov novi album u izdanju Menart / DOP records, a koji se očekuje uskoro.

Spot za pjesmu ”Propaganda” dolazi iz radionice ”Kreativnog odjela” iz Rijeke, a spot kao i pjesma aktualiziraju fenomen propagande. Sve veći broj reality i talent showova, ”pranje mozga” površnim emisijama upitnih društvenih vrijednosti, nekorektno oglašavanje, pa čak i subliminalne poruke - sve je to danas dio marketinškog arsenala s kojim se Quasarr na sebi svojstven način ”obračunava”.

Njihov singl ”Propaganda” odlično je prihvaćen na brojnim radijskim top ljestvicama što potvrđuje i 1. mjesto na airplay domaćoj tjednoj top listi Otvorenog radija!

Objavljeno 24.04.2010.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević