Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Queen Real Tribute u Stereu

Queen Real Tribute u StereuBio je 24.11.2006. kada je grupa Queen Real Tribute u Stereu prvi put zasvirala u Stereo Dvorani. Tada, na godišnjicu smrti Freddie Mercuryja, započeo je fantastični niz tribute koncerata.

Bio je to za Rijeku prvi u nizu takvih koncerata uopće. U međuvremenu su stasali i mnogi drugi, i postali veoma dobri, veoma uvjerljivi i odlični interpretatori svojih favorita, no Queen su ipak upamćeni kao riječki miljenici...

I sada, 13.03.2010., dolaze s projekcijama originalnih snimki grupe Queen koje su ukomponirane u njihovu svirku i nastup. Na velikom ekranu Queen, a na Stereo pozornici Queen Real Tribute u Stereu.

Posjetitelji njihovih koncerata teško mogu očima povjerovati koliko je velika fizička sličnost Queen Real Tribute u Stereu pjevača s legendarnim Freddijem, a sklopimo li oči - imamo osjećaj da je originalna postava s nama. Gitarista plijeni pažnju vrhunskim Brian May izvedbama, a klavijaturista originalnim Queen soundovima iz samplera.

Ono što garantira istinsku kvalitetu i originalnost ovog benda je njihov pedigre kao članova izuzetne novosadske agencije Real Tribute.

Otvaranje vrata: 22.00 h
Početak koncerta: 23.00 h

Cijena ulaznice: 40 kn, pretprodaja DallasObjavljeno 10.03.2010.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash