Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Reizdanje prvog riječkog rock LP albuma ”Vrijeme i zemlja”

Reizdanje prvog riječkog rock LP albuma ”Vrijeme i zemlja”Vatru riječke glazbene scene zapalio je prvi riječki rock LP album ’70tih, kad se o albumima moglo samo sanjati. Četvorica mladića iz Rijeke, Nenad, Davor, Marinko i Joško ostvarili su ono što nitko do tada nije.

Sama činjenica da je koncert rock-šansone, u doba žestokog punka, ispunio dvoranu do posljednjeg mjesta, govorila je sama za sebe.

Pjesme koje su izvodili ViZovci bile su nenametljivo provokativne, a glazbena interpretacija na zavidnoj razini. Grupa se nije dugo održala, jer se Nenad preselio u New York, Marinko u Munchen, a dvojac bez kormilara je ostao u Rijeci i dalje se glazbeno usavršavajući kroz razne grupe.

Davor je s grupom Denis and Denis osvojio glazbeno tržište u Hrvatskoj i bivšoj državi. Grupa Xenia s Marinkom i Joškom bila je pak ljubimica kritike (autor i pokretač je bio Robert Funčić), a Nenad se uspješno nosio s najboljima na svijetu, na nosačima zvuka u društvu članova grupe U2, Pavarottia, Leonarda Cohena, Bruce Springsteena, članova grupe The Band, Richie Havensa, Indigo Girls, i mnogih drugih, nastupao na Woodstocku i sveukupno prodao preko dva milijuna nosača zvuka, napisao glazbu za pregršt igranih i dokumentarnih filmova u društvu Michaela Yorka, Martina Sheena, Kevina Spaceya.

Nakon svog tog bpgatog glazbenog opusa Nenad se vratio tamo od kud je krenuo i sada sprema reizdanje albuma ”Vrijeme i zemlja” više o tome možete pročitati na
http://www.NenadBach.com

Objavljeno 30.05.2009.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)